usd
48,6435
eur
56,1707
gram-altin
6.686,03
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Açık
weather
12°
Afyon Ana Haber Afyon Haber Artuk Şirketler Grubu’ndan Büyük Adım... Uşak Banaz’da Dev Yatırım!

Artuk Şirketler Grubu’ndan Büyük Adım... Uşak Banaz’da Dev Yatırım!

Uşak Banaz'da Hükümet Konağı ve Emniyet Binası inşaatını üstlenen Afyonlu firmadan dev yatırım. Temel atma töreni protokolün katılımıyla gerçekleşti.

Artuk Şirketler Grubu’ndan Büyük Adım... Uşak Banaz’da Dev Yatırım!
MUHABİR: BETÜL SERT

Uşak’ın Banaz ilçesinde kamu hizmetlerinin kalitesini artıracak ve bürokrasi süreçlerini tek çatı altında toplayacak dev yatırımlarda önemli bir aşama geride bırakıldı. Yapımı hızla devam eden Banaz Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Bina inşaat alanında incelemelerde bulunulurken, resmi temel atma töreni ilçe protokolü ve yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KAYMAKAM ÇELİK’TEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Banaz Kaymakamı Musa Kazım Çelik, inşaat alanında yaptığı incelemelerin ardından yürütülen teknik çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Çelik; başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Uşak Valisi Serdar Kartal, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Ceylan’a teşekkürlerini sundu.

"DEVLETİMİZE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ"

Projenin yapımını üstlenen Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ve Afyon Batı İnşaat Şirket Yetkilisi İbrahim Can Arıcan da törende hazır bulundu. Kamu yatırımlarını üstlenmekten onur duyduklarını belirten Önder Artuk, "Batı İnşaat olarak Banaz Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Binası’nın yapım işini üstlendik. Devletimize ve bölgemize bu hizmeti vermekten büyük bir gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız