usd
49,9800
eur
56,0050
gram-altin
6.262,20
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Parçalı bulutlu
weather
9°

Afyonkarahisar'da yaşayanlar dikkat! Bugün elektriksiz kalacak mahalleler açıklandı

Afyonkarahisar’da 2 Kasım 2026 Pazartesi günü bakım, LED dönüşümü ve ağaç budama çalışmaları nedeniyle birçok ilçe ve köyde elektrik kesintisi uygulanacak. Bazı bölgelerde kesinti 8 saate kadar sürecek. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçe, mahalle ve köyler.

Afyonkarahisar'da yaşayanlar dikkat! Bugün elektriksiz kalacak mahalleler açıklandı

Afyonkarahisar’da yeni haftanın ilk gününde yapılacak çalışmalar nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi yaşanacak. Başmakçı, Dinar, Evciler, Emirdağ, Merkez, Çay, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut için yayımlanan programda kesintilerin saatleri ve etkilenecek yerler açıklandı.

AFYONKARAHİSAR'DA ELEKTRİKLER SAAT KAÇTA GELECEK?

2 Kasım Pazartesi günü planlanan kesintiler bölgelere göre farklı saatlerde uygulanacak. Bazı bölgelerde elektrik 4 saat, bazılarında ise 8 saat kesilecek.

  • Emirdağ: 10.00-14.00
  • Evciler ve listede belirtilen diğer bölgeler: 10.30-16.30
  • Merkez: 09.00-17.00
  • Çay: 09.00-17.00
  • Sandıklı: 09.00-17.00
  • Sinanpaşa: 09.00-17.00
  • Şuhut: 09.00-17.00

EVCİLER'DE ÇOK SAYIDA KÖY VE MAHALLE ETKİLENECEK

Evciler'de saat 10.30 ile 16.30 arasında yapılacak kesintiden Mehmet Akif Mahallesi İstasyon Caddesi, Gökçek Köyü, Evciler TCDD ve bölgedeki özel trafolu müşteriler etkilenecek.

Kesinti programında Altınova, Baraklı, Bostancı, Çevlik, Gençali, Gökçek, Hırkaköy, Karahacılı, Körkuyu, Küllüce, Madenler, Mehmet Akif, Sütlaç ve Yunus Emre de bulunuyor.

Altınova'da Anafartalar, Atatürk, Bayraklı, Cumhuriyet, Esen, Gül, Güneş, İnönü, İstiklal, Karanfil, Kervan, Küme Evleri, Lale, Meydan, Özdemir, Özgün, Park, Sümbül ve Teğmen bölgelerinde elektrik kesilecek.

Baraklı'da Ak, Altın Başak, Altınbaşak, Çarşı, Çınar, Cumhuriyet, Fatih Sultan Mehmet, Gül, Güzel, Hilal, Manolya, Mavi, Menekşe, Recep Tayyip Erdoğan, Sarıgül, Şirin, Sümbül ve Zambak bölgeleri etkilenecek.

Gökçek'te ise Allahuekber, Atilla, Başak, Dede Hoca, Deveci, Doktor İhsan, Ergenekon, Ertuğrul Gazi, Esenler, Gökkuşağı, Güneş, Hırka, Huzur, İstasyon, Karanfil, Karşıyaka, Kaymakam, Koca Osman, Mevlana, Ören, Palacı, Park, Pazar, Pehlivan, Şakir Çıkmazı, Saraybosna, Uydu, Yayla, Yıldız, Yıldıztepe ve Yılmaz bölgelerine elektrik verilemeyecek.

Madenler'de Atatürk, Beyoğlu, Cami, Çıkmaz, Cumhuriyet, İstiklal, Kurtuluş, Lale, Mevlana, Papatya, Sümbül, Tuzla ve Umut bölgeleri de kesintiden etkilenecek.

EMİRDAĞ'DA KESİNTİ 4 SAAT SÜRECEK

Emirdağ'da bakım çalışması nedeniyle saat 10.00-14.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak. Örenköy ve Leylekli köyleri ile bölgedeki özel trafolu müşteriler kesintiden etkilenecek. Aşağıpirebeyli, Leylekli ve Örenköy kesinti programında yer alıyor.

AFYONKARAHİSAR MERKEZDE HANGİ MAHALLELERDE ELEKTRİK KESİLECEK?

Merkez ilçede LED dönüşüm çalışması nedeniyle saat 09.00-17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Sarık Köyü, Salar Toprak Su ve özel trafolu müşterilerin yanı sıra Fatih, Kurtuluş ve Sarık bölgeleri kesintiden etkilenecek.

ÇAY VE SANDIKLI'DA KESİNTİ YAŞANACAK

Çay ilçesinde iki ayrı çalışma nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak. Saat 09.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek 3. seviye bakım çalışması kapsamında Yeşilyurt Köyü'nün bir kısmına elektrik verilemeyecek. Yeşilevler Çiftlik Evleri ve Yeşilyurt bölgeleri etkilenecek.

Aynı saatlerde Karacaören Kasabası'nda da 2. seviye bakım çalışması yapılacak. Akkonak, Aşağı, Bağlar, Seka ve Yukarı bölgeleri ile özel trafolu müşteriler kesintiden etkilenecek.

Sandıklı'da ise Karasandıklı Köyü'nün bir kısmında 09.00-17.00 saatleri arasında 3. seviye bakım çalışması nedeniyle elektrik kesilecek.

SİNANPAŞA VE ŞUHUT ÇEVRESİNDE DE KESİNTİ VAR

Sinanpaşa ilçesine bağlı Serban Kasabası ve özel trafolu müşteriler, 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak ağaç budama çalışması nedeniyle elektrik kesintisinden etkilenecek.

Aynı çalışma kapsamında Merkez ilçeye bağlı Büyükkalecik Kasabası'nın Bahçederesi, Ketenderesi, Sarıçiçek, Çıngıraklı ve Cumaönü mahallelerinde de kesinti uygulanacak.

Programda Cumhuriyet, Dadak, Hisar, Hozman, Kocatepe, Köprübaşı, Kümbet ve Orta bölgeleri de bulunuyor. Çalışmaların 09.00-17.00 saatleri arasında tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız