usd
50,1575
eur
55,9367
gram-altin
6.556,39
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Açık
weather
2°

Afyonkarahisar’da o cadde 3 gün boyunca trafiğe kapatılıyor! Sürücüler dikkat: İşte alternatif yollar...

Afyonkarahisar Belediyesi, kent merkezindeki yol konforunu artırmak adına yürüttüğü üstyapı çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit Kadir Aydın Caddesi’nde gerçekleştirilecek kapsamlı asfalt serim çalışmaları nedeniyle, cadde bugünden itibaren 3 gün süreyle araç traf...

Afyonkarahisar’da o cadde 3 gün boyunca trafiğe kapatılıyor! Sürücüler dikkat: İşte alternatif yollar...

Afyonkarahisar genelinde daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi, merkez mahallelerdeki asfalt yenileme mesaisine devam ediyor.

Belediye başkanlığı tarafından yayınlanan son resmi kamuoyu duyurusuna göre; Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Şehit Kadir Aydın Caddesi’nde kapsamlı bir asfalt serim ve yol düzenleme çalışması başlatılıyor.

BUGÜN BAŞLIYOR: 3 GÜN SÜRECEK!

Yol yenileme çalışmalarının sağlıklı, güvenli ve planlanan takvim içerisinde hızlıca tamamlanabilmesi amacıyla cadde geçici olarak araç geçişine kapatılacak. Yapılan planlamaya göre:

  • Asfalt serim çalışmaları 14 Temmuz 2026 Salı günü (Bugün) başlayacaktır.

  • Çalışmalar nedeniyle Şehit Kadir Aydın Caddesi, 16 Temmuz 2026 Perşembe gününe kadar 3 (üç) gün süreyle araç trafiğine kapalı kalacaktır.

Afyon Anahaber 2026 07 14T102112.575

"ALTERNATİF GÜZERGÂHLARI KULLANIN" UYARISI

Belediye yetkilileri, bölgede yaşanabilecek olası trafik yoğunluğunun ve aksamaların önüne geçilebilmesi için sürücülere önemli bir çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çalışmaların güvenli ve planlanan sürede tamamlanabilmesi amacıyla belirtilen tarihler arasında sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Çalışmalar süresince gösterilecek anlayış ve sabır için teşekkür eder, tüm vatandaşlarımıza güvenli yolculuklar dileriz."

Söz konusu caddede yürütülecek asfalt serim işlemlerinin Perşembe günü akşam saatlerine kadar tamamlanması ve ardından yolun yeniden etaplar halinde trafiğe açılması hedefleniyor. Bölgede seyahat edecek olan sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önemle duyurulur.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız