Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısında, öğrenci yurtlarında gençlere yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü. Toplantıda manevi danışmanların faaliyetleri ile sosyal ve kültürel etkinliklerin yeni dönemde daha planlı yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
TOPLANTIYA KURUM TEMSİLCİLERİ KATILDI
İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak’ın başkanlığındaki toplantıya GSB Afyonkarahisar Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Yılmaz, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdür Vekili Ali Abaylı, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar katıldı.
Görüşmede kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve yeni eğitim-öğretim döneminde gençlere sunulacak hizmetlerin kapsamı ele alındı.
MANEVİ DANIŞMANLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantının ana gündem başlıkları arasında öğrenci yurtlarında görev yapacak manevi danışmanların çalışmaları yer aldı. Gençlere yönelik yürütülecek sosyal ve kültürel faaliyetler de görüşülerek hazırlanan çalışmaların sahada uygulanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR PLANLANDI
Yeni dönemde gençlere sunulacak hizmetlerin daha verimli yürütülmesi ve kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi üzerinde duruldu. Katılımcılar, planlanan çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.
Toplantıda ayrıca yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik hazırlıklar ve çalışma planları gözden geçirildi. Değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından toplantı sona erdi.