usd
48,7883
eur
56,1083
gram-altin
6.865,89
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Az bulutlu
weather
12°
Afyon Ana Haber Afyon Haber Afyon'da Vefat: Ayşe Aktaş Sadıkbey’de Toprağa Verilecek!

Afyon'da Vefat: Ayşe Aktaş Sadıkbey’de Toprağa Verilecek!

Afyonkarahisar Esentepe Mahallesi sakinlerinden 88 yaşındaki Ayşe Aktaş vefat etti. Cenazesi Sadıkbey Merkez Yeni Camii’nden kaldırılacak.

Afyon'da Vefat: Ayşe Aktaş Sadıkbey’de Toprağa Verilecek!
MUHABİR: BETÜL SERT

Afyonkarahisar Esentepe Mahallesi sakinlerinden 88 yaşındaki Ayşe Aktaş hayatını kaybetti. Vefat haberi Aktaş ve Oruç ailelerini, yakınlarını, sevenlerini ve mahalle sakinlerini derin bir yasa boğdu. 88 yaşında aramızdan ayrılan merhumenin cenazesi, bugün kılınacak cenaze namazının ardından Sadıkbey Mahalle Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

MALIYEDEN EMEKLİ ŞÜKRÜ AKTAŞ'IN ANNESİ AYŞE AKTAŞ VEFAT ETTİ

Merhume Ayşe Aktaş, merhum Ali Aktaş'ın eşiydi. Maliyeden emekli Şükrü Aktaş ve Hatice Oruç'un annesi olan merhume; Kemal Oruç ve Kenan Oruç'un anneannesi, Ali Aktaş ile Ayşegül Kuytu'nun da babaannesiydi. Yaşlılığa bağlı sebeplerle hayata gözlerini yuman merhumenin vefatı, ailesi ve yakın çevresinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Aktaş ailesi taziye dileklerini kabul etmeye başladı.

CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP SADIKBEY'DEN KALDIRILACAK

Merhume Ayşe Aktaş’ın cenaze namazı, 20 Eylül 2026 Pazar günü (bugün) öğle namazına müteakip Sadıkbey Merkez Yeni Camii’nde kılınacak. Kılınacak cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından merhumenin naaşı, Sadıkbey Mahalle Mezarlığı’ndaki aile kabristanında dualarla toprağa verilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız