Afyon Kocatepe Mahallesi’nde Okulun İlk Günü Flaş Uyarı!
Afyonkarahisar merkez Kocatepe Mahallesi Muhtarlığı, yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili öncesinde mahalle sakinlerini ve velileri yakından ilgilendiren kritik bir güvenlik uyarısında bulundu. Kazım Özer İlkokulu’nun hemen yanı başında yer alan Özkan Hancıoğlu Parkı’nda devam eden yenileme çalışmaları nedeniyle çocukların çalışma sahasına girmemesi gerektiği vurgulandı.
İŞ MAKİNELERİ VE AÇIK ÇUKURLAR var
Kocatepe Mahallesi Muhtarlığı tarafından yayımlanan acil kodlu duyuruda, okul yanındaki park alanında iş makinelerinin aktif olarak çalıştığı, alanda açık çukurlar, taşlar ve çeşitli inşaat malzemelerinin bulunduğu belirtildi. Ders zilinin çalmasıyla birlikte çocukların oyun oynamak ya da salıncakları kullanmak amacıyla farkında olmadan şantiyeye girebileceğine dikkat çekilerek, olası bir iş kazasının önüne geçilmesi için uyarı yapıldı.
VELİLERE ÇAĞRI: ÇALIŞMALAR BİTENE KADAR SABIR
Çocukların can güvenliğinin her şeyden üstün tutulduğu açıklamada velilere seslenen muhtarlık yetkilileri, ailelerin çocuklarını tembihlemesini ve park alanı kullanıma hazır hale getirilinceye kadar kesinlikle içeri girmemelerini rica etti. Yenileme süreci tamamlandığında Kocatepe Mahallesi’ne yakışır, modern ve güvenli bir alanın hizmete sunulacağı ifade edilerek tüm mahalle halkından biraz daha sabır göstermeleri istendi.
