usd
50,0268
eur
56,2796
gram-altin
6.493,82
Afyon Haberleri
Afyonkarahisar
Parçalı az bulutlu
weather
9°

62 Anne Ve Anne Adayına Uyuşturucu İle Mücadele Eğitimi

Afyonkarahisar' da 'en iyi narkotik polisi anne' projesi çerçevesinde anne ve anne adaylarına uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek için eğitim verildi.

62 Anne Ve Anne Adayına Uyuşturucu İle Mücadele Eğitimi

Bolvadin ve Sandıklı ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) büro amirliği görevlilerince 'en iyi narkotik polisi anne' projesi çerçevesinde 62 anne ve anne adayına uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek için bilgilendirme yapıldı.

Eğitim çerçevesinde anne ve anne adaylarına farkındalık oluşturmak, madde kullanımının zararları, uyuşturucuyla mücadelede gençlerin de desteğinin alınması amacıyla bilgilendirmeler yapıldı. >>AYŞEGÜL CENGİZ

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız