Afyonkarahisar’ın Esentepe Mahallesi’nde bu akşam saatlerinde meydana gelen ani elektrik kesintisi, vatandaşları adeta çileden çıkardı. Akşam yaşanan kesinti nedeniyle mahalle tamamen karanlığa gömüldü.
Özellikle kış aylarında doğalgaz kombilerinin elektriksiz çalışmaması, soğuk havada mağduriyeti ikiye katladı. İş dönüşü evlerine gelen vatandaşlar yemek ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken duruma sert tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, "Akşamın bu saatinde mağdur olduk, evler soğumaya başladı. Cihazlarımız bozulacak diye korkuyoruz" diyerek isyan etti.
Arıza hatlarına ulaşmaya çalışan vatandaşlar, kesintinin ne zaman biteceğine dair net bilgi alamazken, mahalle esnafı da karanlıkta kalan dükkanlarında zor anlar yaşadı. Esentepe halkı, yetkililerden sorunun bir an önce giderilmesini ve kalıcı bir çözüm üretilmesini bekliyor.



