Afyonkarahisar sakinlerinden, Şeker Fabrikası’ndan emekli Mustafa Candan, 77 yaşında hayatını kaybetti. Kentin tanınan ve sevilen simalarından biri olan Candan’ın vefatı, başta ailesi olmak üzere Dairecep Mahallesi sakinlerini ve mesai arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Namazı İkindi Namazının Ardından Paşa Camii’nde

Merhum Mustafa Candan’ın cenaze namazı, bugün (21 Mayıs 2026 Perşembe) ikindi namazına müteakip Paşa Camii’nde kılınacaktır. Kılınacak cenaze namazının ardından helallik alınarak son yolculuğuna uğurlanacak olan merhumun naaşı, Sadıkbey Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Dairecep Mahallesi Eşrafındandı

Vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğan Mustafa Candan, geniş bir aile bağının ve dost çevresinin odağındaydı.

Afyon Ana Haber ailesi olarak, Şeker Fabrikası'ndan emekli çınarımız merhum Mustafa Candan’a Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere tüm dost, akraba ve sevenlerine başsağlığı ile sabr-ı cemil dileriz. Mânâ ve mekanı cennet olsun.

Muhabir: Betül Çiloğlu