Bu konuda ilk adımı atan Zeybek Hisar'a davet ettiği bazı oyuncular ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Ligde yeni sezonda hedefini  belirleyecek  Hisarspor'da başkan yardımcısı Abdullah Zeybek  yönetim olarak iç transferde yeni sezonda da kadroda tutmak istedikleri isimler konusunda çalışmalarına başlayarak belirlenen isimleri tek tek Hisar'a davet edip anlaşma zemini aramaya başladı.

Amatörde 1 yıllık sözleşme imzalanabilmesinden dolayı sezon sonunda tüm futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesiyle beraber bir çok Hisarsporlu futbolcularında bazı takımların radarında olması nedeniyle yeni sezon öncesinde futbolculara kendilerinden haber beklenilmesi konusunda mesaj gönderen Hisarspor yönetimi iç transfer çalışmalarına geçtiğimiz hafta içerisinde başladı. 

Hisar'da davet ettiği bir kaç oyuncu ile masaya oturan başkan yardımcısı Abdullah Zeybek yeni sezonda öncesinde bu futbolcularla anlaşma konusunda zemin aradı. Zeybek‘’Şuanda geçen sezon mevcut kadroda bulunan ve yeni sezonda da kadroda tutmak istediğimiz futbolcuları tek tek Hisar'a davet ederek görüşmelerimize başlayacağız.. Futbolcu kardeşlerimizle ilk görüşmelerimizi yaparak kendilerine yeni sezondaki transfer politikamızı anlattık. Taraftarlarımızın içi rahat olsun en kısa süre içerisinde iç transferi tamamlayacağız’’ dedi. Hisarspor’un istediği hedeflere ulaşmasının birlik ve beraberliğin sağlanması ile mümkün olacağını savunan Zeybek, bu anlamda herkesten üzerine düşeni yapmasını istedi. 

Zeybek, “Gerçek anlamda birlik ve beraberlik sağlanırsa biz o zaman hedefe ulaşırız. Aksi takdirde ne kadar iyi takım kurarsanız kurun bu mümkün olmaz" diye konuştu.