AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamada "Racon kesilecekse Cumhurbaşkanı keser" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti teşkilat bayramlaşmasında yaptığı konuşmada; “Cumhurbaşkanımızla tele konferans şeklinde bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız orada tüm teşkilat üyelerimize selamlarımı iletin dedi. Biz 31 Mart'ta bir seçim yaşadık. Tabii daha önce bunu 7 Haziran'da da yaşadık hatırlarsanız. Elhamdülillah o dönemden günümüze yeniden diriliş, yeniden şahlanış ile başlayan dönemlerimiz oldu. Hiçbir zaman ümitsiz kalmadık. Bu seçim de bir dirilişin başlangıcı olacaktır. Her zaman söylüyoruz, sandıktan çıkana biz her zaman boyun eğdik. Dedik ki vatandaşımızın hemşerilerimizin tercihi bizim için önemlidir. Ama bundan sonra bize bir sorumluluk düşüyor. Verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediği, nasıl çalışıldığı, ne yapıldığı artık bizim takibimizde.  Afyon için faydalı tüm hizmetlerde her zaman yanlarında olacağız. Ama aksine gördüğümüzde gereğini biz de yapacağız” dedi.

“Racon kesilecekse Cumhurbaşkanımız keser”

Taytak'ın Desteğiyle Bolvadin'de 3'te 3 Taytak'ın Desteğiyle Bolvadin'de 3'te 3

Yurdunuseven konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Şunu da söylemek istiyorum; Hem teşkilatlar anlamında, hem kadın-gençlik konuları anlamında hem de bütün kademeler anlamında racon kesmeye çalışan bazı kitleler var. Milletvekileri de dahil, il başkanı dahil olmak üzere. Şunu özellikle söyleyeyim Cumhurbaşkanı'nın ifadesiyle. Bir racon kesilecekse onu kesecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Kimse kalkıp da sosyal medya üzerinden adı ne olursa olsun, kim olursa olsun, şahsi ne olursa olsun racon kesme hakkına sahip değildir.  Kesecekse Cumhurbaşkanı'nın raconunu keser.