AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programında konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, seçim sonuçlarına değinerek "Sandıkta bir yerlere gelenlerin şımarmış ya da şımaracak olması sizleri üzmesin" dedi.

Başkan Kasap “İşe gelmeyen, çalışmayan işçiye bedava para verecek değilim” Başkan Kasap “İşe gelmeyen, çalışmayan işçiye bedava para verecek değilim”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş burada yaptığı konuşmada “Değerli dava arkadaşlarım ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için 2002 yılından bu yana gece gündüz çalışan partimizin genel başkanı ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak inandığımız değerlerimiz uğruna Cumhurbaşkanımızın izinde yürümeye devam edecek ve ülkemizi cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha üst ligleri çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. Hiç kimse kaygılanıp hüzünlenmesin, hiç kimse ye'se kapılmasın. Sandıkta bir yerlere gelenlerin şımarmış ya da şımaracak olması sizleri üzmesin. Zafer sarhoşluğu yerini belediyelerde mesaiye bıraktığında kimin neler yapabileceğini aziz milletimizle birlikte görecek ve şahit olacağız. Önümüzde dört yıl zaman var ve bu zamanda inşallah çok çalışacak ve hemşehrilerimizle yeni zaferlere hep birlikte imza atacağız. 7 Haziran‘da yaşadığımızı bir Kasım’da telafi ettiğimiz gibi. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.