2009 yılında mobilya sektörünün yükünü almak için kurulan ‘Mobiljet’ Afyonkarahisar’da hizmete başladı. Yörükler Mobilya yetkilileri Fatih Okyar ve İlyas Okyar’ın girişimleriyle Afyonkarahisar’da hizmet vermeye başlayan Mobiljet hem mobilyacılara hem de müşterilerine büyük kolaylıklar sağlayacak. Mağazadan mobilyasını alan vatandaş 72 saat içerisinde güvenli bir şekilde mobilyasına kavuşacak. Güvenlikten, kurulma birçok alanda avantaj sağlayacak olan Mobiljet, Afyonkarahisar’da bulunan mobilya mağazalarının 35 ile sevkiyat hizmeti vermesini sağlayacak. 

“35 ile ücretsiz sevkiyat hizmeti sağlıyoruz”

Mobiljet firmasının 2009 yılında Ahmet Öztekin tarafından kurulduğunu ifade eden Yörükler Mobilya Sahibi İlyas Okyar şunları kaydetti: “Mobiljet Ahmet Öztekin tarafından 2009 yılında kurulan mobilya montaj ve depolama hizmeti veren bir şirket. Türkiye’de bu hizmeti veren tek firmadır. Mobiljet firması kendi yazılımını kendisi yaprak her şey online şeklinde mobilya mağazalarına büyük kurumsal firmalara hizmet veren bir firmadır.  Biz de Yörükler mobilya olarak Mobiljet’le artık bir partner olduk. Mobiljet bizim çözüm ortağımız oldu. Yörükler Mobilya olarak artık 35 ile ücretsiz bir şekilde 72 saat içerisinde garanti altında ürün sevkiyatı yapacağız.” 

“Tüm mobilya mağazalarını Mobiljet’e davet ediyorum”

Afyonkarahisar’da hizmet veren tüm mobilya mağazalarını mobiljet’le çalışmaya davet eden Okyar: “Ürünlerimiz yola çıkarken ürünü alan kişiye mesaj gönderiyoruz. Ürünüz yola çıkmıştır diye bilgi veriyoruz. Ayrıca ürünü sevkine gerçekleştiren aracın plakasını ve taşıyan kişilerin bilgilerini de gönderiyoruz. Bu sayede müşterilerimize güvenli bir alış veriş garantisi sağlamış oluyoruz. Ürün müşterimizin evine sorunsuz bir şekilde ulaşıp kurulumu yapıldıktan sonra müşterimizle tekrar iletişime geçip memnun kalıp kalmadıkları bilgisini alıyoruz. Biz Afyonkarahisar’da hizmet veren tüm mobilya mağazalarımızı mobiljet’e davet ediyoruz” dedi.