Kamu kaynaklarının vatandaşların ihtiyacını gidermek için var olduğunu ifade ederek, Afyonkarahisar Valiliği’nin kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğuna dikkat çekti.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından her ay gerçekleştirilen halk günü toplantısı Vali Aziz Yıldırım idaresinde gerçekleşti. Vali Yıldırım, toplantıya katılan tüm vatandaşların tek tek sorunlarını dinledi. Daha sonra ise sorunların çözülmesi için gerekli birimlere talimat verdi. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Aziz Yıldırım, devlet kaynaklarının vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için var olduğunu söyledi. ‘Bizler sizler için varız’ diyen Vali Yıldırım şöyle konuştu: “Bizler sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için buradayız. Aslında devlet mekanizması tabi ki; vatandaşların hizmetini görmek için vardır. Kamu kaynakları vatandaşın hizmetini görmek için kullanılır. İşte bize tahsis edilen kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak için Afyonkarahisarlılarımızın hizmetinde kullanabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler sizler için varız. Devlet teşkilatı sizler için var.

Aslında tabi ki bu günler vatandaşlarımız tarafından özellikle bilindiği için buraya teşrif ediyorsunuz. Ama bilin ki; bizim kapımız sizlere  her zaman açık. Her hangi bir ulaşım konusunda bize erişim konusunda hiçbir engeliniz yok. Çözülmesini istediğiniz bir sıkıtınız probleminiz varsa tabi ki kanunlar çerçevesinde çözeceğiz. Bunları istemek sizlerin hakkı. Sizlerde gelip hangi kurum hangi daire ile alakalıysa bunları söyleyip çözümünü istemeniz gayet doğal. Biz de bunları bekliyoruz.”