Nefesimizi tuttuk, Baştürk ve Tunçer’e  inandık!

Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ikilisi, Afyonspor’un başında çıktığı ilk antrenmandan bu yana oyuncularına abi kardeş şefkati ile yanaşmaya devam ediyor. . Uyarılarda da bulunan tecrübeli çalıştırıcılar, oyunculara kendilerini tam olarak sahaya vermelerini istedi. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve koordinasyon çalışması ile son buldu. Tarsus maçında ilk 11’de oynayan oyuncular ise yenileme çalışması yaptı. 

Önce tebrik etti…

Tecrübeli çalıştırıcı, Tarsus maçında gösterilen mücadeleden ötürü oyuncuları tebrik ederken, daha iyi mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Sonra uyardı…

Tunçer ve Baştürk’ün baba tavırları ve  uyarıları oyunculara korku saldı ve oyunculara, ligde şampiyon olmak için birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi. 

“Bayrampaşa maçını kazanmak istiyoruz”

Tunçer , Tarsus maçında sergilenen mücadeleden memnun kaldı. Bayrampaşaspor ile evinde kritik bir maç oynayacaklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, kazanmak istediklerini dile getirdi. 

Taraftara çağrıda  bulundu

Taraftarlara seslenen başarılı çalıştırıcılar“Afyon bir futbol şehri ve kesinlikle bugünkü konumu hak etmiyor. Afjet Afyonspor Afyon şehri ile bütünleşmelidir. Yeterli bir kadromuz var. Bu takım Afyonluları, taraftarıyla bütünleştiğinde herkes neler yapılabileceğini görecektir” dedi. 

Şimşek kontratakla vuracak

Afjet Afyonspor Pazar günü oynayacağı Tarsus   maçında sahaya yansıtılacak olan oyun planını dün yapılan çift kalede denedi. Kişisel hataların en aza indirilmesi, rakibi durduracak oyun planının tamamen hazır duruma getirilmesi için gerçekleştirilen idmanda oldukça istekli olan oyuncuların performansı galibiyetin habercisi olarak algılandı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve Bayrampaşa  ile oynayacağı maça final gözüyle bakan Afjet Afyonspor’da haftanın en önemli idmanında taktik denendi.

Parola galibiyet

Mor Beyazlılar, çift kalede maçı kazanmak için nasıl bir oyun anlayışı üzerinde duracaklarını sahaya yansıtmaya çalıştılar. Teknik adamların direktiflerini yerine getirmek için maç başından sonuna kadar çok istekli bir görüntü veren oyuncuların bu görüntüsü teknik heyeti de hayli sevindirdi. Artık iyi oyunlarını Bayrampaşa maçında olduğu gibi devam ettirmek isteklerini iyiden iyiye ortaya koyan ve gol yollarındaki sıkıntıyı da nispeten giderdikleri gözlenilen oyuncular, kontratak bir oyun anlayışı üzerinde durdu.

Önce durdur sonra vur

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Tunçer, Bayrampaşspor forvet oyuncularına özel önlem alacağını dün defansta oynayan futbolcularına gösterdiği yakın ilgi ile ortaya koydu. Çift kalede bu planı oyuncularına harfiyyen uygulattıran Tunçer, 90 dakika boyunca atak ve prese dayalı bir oyunla, zorlu maçtan kendilerinin galibiyetle ayrılacağına inanıyor.

Tunçer’in planı hazır

Rakiplerinin gücünü bildiklerini, bu nedenle maça kontrollü başlayacaklarını belirten Tunçer maçı erken gol bulan ve az hata yapan tarafın kazanacağını söyledi. Hiçbir maçta favori bulunmadığını vurgulayan başarılı çalıştırıcı, az hata yapanın galibiyete uzanacağını öne sürdü. Hafta boyunca bu çalışmalar üzerinde duracaklarını ve hata yapmamaya gayret edeceklerini dile getiren Tunçer, şunları söyledi: “Rakibimizle 6 puanlık bir maç yapacağız. Hiçbir maçımız rahat geçmedi. Kiminle oynasak ya düşme potasında ya da şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu da maçların hem önem derecesini hem de stresini arttırıyor. Ama biz galibiyet serimizi devam ettirerek şampiyonluk yarışında avantajlı konuma gelmek istiyoruz” dedi

Şampiyonluk türküleri söyleniyor

Afjet Afyonspor taraftarı üst üste alınan galibiyetlerin keyfini çıkartıyor. Tarsus maçının ardından ortaya çıkan tablo bu görüntünün yansıması olarak kabul edildi.

Mor beyazlı renklere aşık olan taraftarın yüzü üst üste alınan galibiyetlerin ardından gülmeye başladı. Her ne kadar bazı maçlarda iyi futbol oynayamasa bile ligden kopmayan, en yakın rakiplerinin önünde 1.  sırada  bulunan takımlarını yürekten destekleyen taraftar, Tarsus karşısında alınan farklı galibiyetin ardından şampiyonluk türkülerini daha bir yürekten söyledi.

Afjet Afyonspor taraftarı üst üste alınan galibiyetlerin keyfini çıkartıyor. Tarsus  maçının ardından ortaya çıkan tablo bu görüntünün yansıması olarak kabul edildi.

Özlenen tablo

Afyonspor taraftarı zorlu dış saha maçında üzerine düşen görevi harfiyyen yaptı. Karşılaşmaya beklenilen ilgiyi gösteren, 90 dakika boyunca hiç susmayarak takımına güç veren taraftar, karşılaşmanın bitimi sonrasında galibiyetin sevincini futbolcularla birlikte yaşadılar.

Sevince ortak oldular

Afjet Afyonspor taraftarı Tarsus galibiyeti sonrasında coştu. Tarsus maçında tribünlerindeki yerini alan maçı coşkuyla izleyen taraftarlar, alınan galibiyeti oyuncularla doyasıya kutlarken, stadyumu ‘Şampiyon Afyon’ tezahüratları ile inlettiler.

Bayrampaşa maçına 15.bin kişi bekleniyor

Takımlarının ikinci yarının kalan maçlarını da kazanması için üzerlerine düşen görevi harfiyyen yapmayı kafasına koyan taraftar, Afyonda oynanacak olan Bayrampaşa  maçı için yollara düşecek. Bu maçın kazanılması durumunda takımlarının mutlak suretle hedefine ulaşacağına inanan taraftarın 15 bin kişilik stadı doldurması bekleniyor.