Süper ligde bulunan 12 takım transfer çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor. Yaptıkları transferlerle spor kamuoyunu meşgul eden Emirdağspor ile Dinar ve Tınaztepe Belediyespor transferlerini bitirirken, diğer takımlarda transferler çalışmalarını sürdürüyor. 

Tınaztepe ve Emirdağ  gözde 

Yaptıkları transferlerle adından söz ettiren Tınaztepe ve Emirdağspor Belediyespor, yeni sezona geçtiğimiz sezon kaçırdıkları Bölgesel Amatör lig olarak belirledi. Geçtiğimiz sezon kadrosunu hemen hemen koruyan Emirdağspor eski göz ağrılarını takıma yeniden kazandırdılar. Tınaztepe Belediyespor ise yaptığı birbirinden flaş transferlerle adından söz ettirmeyi başardı. 

Emirdağspor’da hedef bölgesel lig

Afyonkarahisar Süper Amatör ligde boy gösterecek olan Emirdağspor takımında hedef bu sezon büyüdü. Geçtiğimiz yıllarda da süper ligde olmasına rağmen şampiyonluğu son maçta kaybeden Kırmızı siyahlılar, geçen hafta eski Emirdağspor’un futbolcuları olan gol kralı Oktay, Seçkin, Kaan gibi futbolcuları tekrar çağırarak bu oyuncularla anlaşmaya varan kırmızı beyazlı takım iç transferde ise şimdiye kadar Azeri kanat oyuncu Rufet İbrahim ile anlaşma sağladı.