Seha Koleji ve Nar Tanesi Anaokulu öğretmen, öğrenciler ve velileri iftarda buluşturdu. Özel Seha Kolejinin bahçesinde düzenlenen iftar programına Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Bekir Yeşilay ve öğrencilerin aileleri katıldı.
İftardan önce bir konuşma yapan Özel Seha Koleji Okul Müdürü Ali Evsen, herkesin Mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Seha Koleji ile Nar Tanesi Anaokulu’nun öğretmen, öğrenci ve veliler için düzenlediği iftarların gelenekselleştiğini dile getiren Evsen, şunları kaydetti: "Bu mübarek günde, iftar programımıza katılarak bizleri mutlu ettiniz. İftar sofralarımızı renklendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Vaiz Akif Kabukçu’nun ezan okumasıyla oruçlar açıldı.  Ardından ilkokul 1.sınıf öğrencileri Kur'an-ı Kerim'den oruçla ilgili ayetler okudu yanındaki arkadaşı mealini açıkladı.

a2-086.jpg

Uğur böcekleri, küçük adımlar ve pamuk şekerleri sınıfı ilahi grubu büyük beğeni topladı. Anaokulu öğrencileri camiye gidiyorum adlı gösteriyi sundu. Anaokulu büyük grubundan bilgin yumurcaklar ve dahi civcivler ekibi de zekat vermeyi ilahi ile anlattı.  Son olarak sema gösterisi sunuldu.