Ziyaretler kapsamında ilk olarak Şuhut ilçesini ziyaret eden Parsak, ilçenin sebze pazarını ve çarşı esnafını ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Parsak gün boyu ilçede etkinliklere katıldı


TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketi Afyonkarahisar’da alan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilk olarak Şuhut ilçesini ziyaret etti.

Şuhut İlçe Başkanı Kürşat Ağduk ve ilçe teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsak’a MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Beytullah Bostancı, Turhan Gedikkaya, Mehmet Kocacan, Osman Demir, Sabri Duysak, Arif Zıngıldak ve Mustafa Diyar’da eşlik etti.

PAZARCI ESNAFIYLA BİRARAYA GELDİ

MHP heyetiyle birlikte sebze pazarına geçen Parsak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şuhut’un tarımsal alanda önemli bir merkez olduğunu ifade eden Parsak, “İlçemiz yıllardır hem Afyonkarahisar’ın hem de Türkiye’nin pek çok şehrinin sebze ihtiyacını karşılıyor. Yaz dönemi sebze ve meyve satışları bir hayli artıyor. Esnafımıza hayırlı bol kazançlar diliyoruz” dedi.

ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Sebze pazarı ziyaretinin ardından Şuhut ilçesinde esnafları ziyaret eden Parsak, ilçenin sorunları hakkında da bilgi aldı. Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğuna dikkat çeken Parsak, “Bizlerde küçük yaşlardan itibaren esnaflığın içinde yetiştik. Babamızın esnaf olması nedeniyle sabahları erken saatlerde dükkan açıp yıllarca Afyon halkına hizmet verdik. Esnaflık zor olduğu kadar değerli bir meslektir. Şuhutlu esnaflarımızın ve tüm esnaflarımızın hayırlı bol kazançlar sağlamasını diliyoruz” dedi. Çarşıda esnafın sorunlarını da dinleyen Parsak akşam ilerleyen saatlere kadar esnaf ziyaretini sürdürdü. 

Daha sonra Şuhut ilçesinde bir düğüne katılan Parsak, genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken her iki aileyide tebrik etti. 

MHP TÜRK MİLLETİ’NİN TEMELİDİR

Düğün merasimine katıldıktan sonra Şuhut ilçesinde bulunan Park Kahvesine geçen Parsak burada Şuhut İlçe Teşkilatı ile fikir alışverişinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurulduğu günden itibaren Türk Milleti’nin emrinde olduğunu söyleyen Parsak, “1969 yılında kurulan partimiz her döneminde devleti ve Türk Milleti için çalışmıştır. Devletimizin ebedi bekası için fedakarlıktan asla kaçınmamıştır. Sorumluluktan kaçan bir partinin ne ülkeyi nede millete hayrı olmaz. MHP Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli dönemlerinde hep bu düstur ile hareket etmiştir. Asla milletimizin boynunu eğdirmemiştir. Partimizin temel prensibi olan ‘Önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışı her zaman ana düşüncemiz olacaktır” dedi.

AĞDUK VE İLÇE TEŞKİLATI TEŞEKKÜR ETTİ

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür eden MHP Şuhut İlçe Başkanı Kürşat Ağduk, “Partimiz MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Parsak’ı ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kendisi ilçe ziyaretlerine Şuhut’tan başlamıştır. Bizde hem esnafımızla hem vatandaşlarımızla bir araya gelmesinden dolayı mutluyuz. Yaşadığımız sorunlarda bize her zaman büyük destek olan, laf değil icraat yapan vekilimize teşekkür ediyoruz. İlçe teşkilatımız hem partimize hem de ilçemize katkı sunmak için yoğun çalışma sarf etmektedir” dedi.