Serik büyük düşünüyor

Geçtiğimiz sezon BAL 7. Grup’ta temsilcilerimiz Sandıklıspor ve Hisar Belediyespor ile aynı grupta yer alan ancak, sezonu beşinci sırada 38 puan ile kapatarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Serik Belediyespor’un, yönetim yeni sezona daha güçlü ve iddialı girebilmek adına, transfer çalışmalarına daha şimdiden başladı. .

Mirlan ile başladılar

Bölgesel Amatör Lig Antalya temsilcisi Serik Belediyespor son 2 sezondur Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşayan 27 yaşındaki Kırgızistan'lı Milli oyuncu Mirlan Murzaev ile anlaşmaya vardı. Başarılı ofansif ortasaha oyuncusu Murzaev ülkemizde ilk olarak 2013-2014 sezonunda TFF 1.Ligde Denizlispor formasını giyerken Bölgesel Amatör Ligde 2015-2016 sezonunda Afjet Afyonspor'la,2016-2017 sezonunda Utaş Uşakspor formalarıyla 3.Lige yükselme sevinci yaşadı ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kurdu. TFF 1.Ligde 9 maçta forma giyen Mirlan Murzaev Bölgesel Amatör Ligde ise 39 maçta 14 gol kaydetti.

Toma’da imza attı.

Kırgız oyuncu Mirlan Murzaev ile anlaşmaya vardıklarını sosyal medya üzerinden duyuran Serik Belediyespor yönetimi, bir başka tanıdık isim Toma Tabatadze’yi de kadrosuna kattığını duyurdu. Gelecek sezon büyük hedefleri olan Bölgesel Amatöe Lig Antalya temsilcisi Serik Belediyespor Mirlan Murzaev'den sonra Eskişehir Kurtuluşspor'un 26 yaşındaki Gürcü golcüsü Toma Tabatadze'nin peşinde olduğu iddia edildi.Başarılı golcünün Bölgesel Amatör Ligde 87 maçta 51 golü bulunuyor. Serik Belediyespor'un gelecek sezon mutlaka kadrosunda görmek istediği Mirlan Murzaev ve Toma Tabatadze 2015-2016 sezonunda Afjet Afyonspor'la 3.Lige yükselme başarısı göstermişlerdi.