Afyonkarahisar Şanlı Spor Kulübü sporcusu Songül Küçüktaş Muay Thai’de Dünya üçüncüsü oldu. Belarus Minsk Sports Palace düzenlenen 2017 Muay Thai Dünya Şampiyonasında üstün başarı gösteren Songül Küçüktaş ilk kez katıldığı şampiyonada dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Dünya üçüncüsü olan Küçüktaş, 2011 de Avrupa şampiyonasında ter dökmüş ancak bir başarı sağlayamamıştı. Antrenör Serdar Şanlı ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Küçüktaş ilk kez katıldığı Şampiyona’da üstün performans göstererek Dünya Üçüncüsü olmayı başardı. 

Muaythai İl Temsilcisi Celalettin Çankaya ve Antrenör Serdar Şanlı "Afyonkarahisar’a ve Ülkemize böylesi büyük mutluluklar yaşattığımız için mutlu ve gururluyuz. Muaythai branşında her sene Dünya ve Avrupa derecesi getirmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz. Kızımıza bize böylesi büyük bir mutluluk yaşattığı için teşekkür ediyor ve bir kez daha kutluyorum. ” ifadesinde bulundu .Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak Anternör Serdar Şanlı ile sporcumuz Songül Küçüktaş’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.