Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Başkan Çabuk İhsaniye’nin gelişmesi ve güzelleşmesi adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi.


Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın İhsaniye’yi ziyaret ettiğini söyleyen İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “Sayın Valimizin ilçemizi ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisiyle birlikte Frig Vadilerini gezdik. Buraların tanıtımı ve gelişimi için kendisinin büyük gayretleri olduğunu gördüm. Frig Vadilerinin tanıtımı için hep birlikte çalışmalar yapacağız ve yol kat edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

“Yatırımcılarımız acele etsinler”

İhsaniye’nin şu sıralarda büyük bir şantiyeyi andırdığını söyleyen Başkan Çabuk, “Tüm yatırımcıları İhsaniye’ye davet ediyorum. İlçemize önce gelen kazanır. Bence yatırımcılarımız acele etsinler. Çünkü ilçemize yatırım yapanlar ilerisi için önemli bir yatırım yapmış olacaklar. İhsaniye’de güzel şeyler olmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

“Etkinliğimize herkesi davet ediyorum”

27 Ağustos Pazar günü bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Geleneksel Rahvan At Yarışları’nın Zafer Haftası kutlamaları içerisinde yapılacağını kaydeden Başkan Çabuk, “Bu etkinliğimizi Kayıhan Belediyesi ile birlikte yapıyoruz. Frig Vadileri’nin tanıtımı adına bu etkinliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Etkinliğimize herkesi davet ediyorum” dedi.

“Sosyal ve Ekonomik Projeler dalında üçüncü olduk”

Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri’nin yoğun bir ilgi gördüğünü belirten Başkan Çabuk, “Her geçen gün daha fazla kişiyi Çaltepe’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin düzenlediği 3. Etkin Belediye Proje yarışmasında, Çaltepe Sosyal Tesisi ile Sosyal ve Ekonomik Projeler dalında üçüncü olduk. Bu ödülü ilçemize ve Afyonkarahisarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk yayın dolayısıyla teşekkür etti. Akar ise Başkan Çabuk’un başarılı çalışmalarının devamını diledi.