Bu kapsamda Mavi-Lacivertli takım, A Takım oyuncularına, bir profesyonel kulübün yapmış olduğu tüm çalışmaları yaptıracak.

Afyon  Amatör Süper Lig ekiplerinden Demirspor, futbolcularının profesyonel olabilmesi için tüm olanaklarını sunacak. Bu kapsamda Mavi-Lacivertli kulüp, A Takım oyuncularına, bir profesyonel kulübün yapmış olduğu tüm çalışmaları yaptıracak.

“Hedef iyi sporcular yetiştirmek”

Demirspor takımın başarılı antrenörü Agah Bıyıkoğlu, “Bizim kulübümüzde tüm oyuncularımızın futbolcu olduklarının hissettireceğiz. ‘Ben profesyonel bir futbolcu olmak istiyorum’ diye düşünen yetenek gençlerimizi, profesyonel olabilmesi için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz. Profesyonel takımın yapmış olduğu tüm çalışmaları biz amatör kulübümüzde yapacağız. Bizim için oyuncularımızın geleceği çok önemli. İddia ediyoruz, 2 yıl sonra Afjet Afyonspor’a  Profesyonel Takımı’na en az 2 futbolcu vereceğiz. Hedefimiz profesyonel futbolcular yetiştirmek. Bu sezon kuracağımız genç takımımızla hedefimiz şampiyonluk olacak. Başta teknik heyetimize ve tüm futbolcularımıza yönetim olarak güvenimiz sonsuz” diye konuştu.