Kırmızı Siyahlıların Başkanı A.Kadir Karataş “Beklentilerin farkındayız. Emirdağspor’da hedefi yükselteceğiz” dedi.

Yeni sezon öncesi gözlerin çevrildiği Emirdağspor’da hedef büyüyor. . Kırmızı Siyahlıların Başkanı A.Kadir Karataş “Beklentilerin farkındayız. Emirdağspor’da hedefi yükselteceğiz” dedi.

“İddialı bir takım kuracağız”

Kırmızı Siyahlıların Başkanı A.Kadir Karataş, yeni sezon öncesi Emirdağspor’da hedefin büyüyeceğini açıkladı. Gazetemizin spor servisine konuşan Başkan Karataş: “Emirdağlı hemşerilerim rahat olsun, bu Emirdağ için her şeyin en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiz. Yalnız her şeyi bir kerede beklemek yanlış olur. 5 Yıllık stratejimizi ortaya koyacağız. Halkımızı dinledik. Emirdağspor’un hedefinin büyümesi konusunda istek var. Kulübümüzün daha iyi yere gelmesini bizler de isteriz. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Geçtiğimiz sezona iyi giremediklerini belirten başkan Karataş, bu sezon çalışmlarına erken başladıklarını dile getirdi. 

“Taraftarı anlıyoruz”

Emirdağlıların futbola olan tutkunluğunu da bildiklerini dile getiren Başkan Karataş şöyle devam etti: “Emirdağspor sadece futbol dalında değil, birçok branşta hizmet veriyor. Emirdağ gençliğine daha iyi bir altyapı için çaba sarf ediyoruz. Mahallelerimizde yetenekli sporcular keşfedilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kentte sporda en çok hizmet eden kurumların başındayız. Çünkü gençlerimizin spora olan önemini biliyoruz. Yazın okulların tatile gireceğini düşünerek geleneksel yaz spor okullarına devam ettik.”