Sandıklıspor’da yeni sezon öncesinde start verilen iç transfer görüşmeleri şimdilik kaydıyla askıya alındı. Oyuncuların geçen seneki rakamların üzerine çıkması nedeniyle mali tabloyu tam anlamıyla belirlemeden masaya oturmak istemeyen yönetim, ısrarcı olan isimlere taviz vermeyi düşünmüyor.

Yeni sezon öncesinde şampiyon olacak kadroyu kurma çalışmalarına start verilmesine rağmen henüz ilk görüşmelerde telaffuz edilen rakamlar yönetimin gözünü korkuttu.

İç transfer görüşmeleri için Sandıklı’ya davet edilen bazı oyuncuların telaffuz ettiği rakamlar Yönetimi ikilemde bıraktı. Kadrosunu korumaktan yana tavır belirlemiş olmasına rağmen takınılan bu tavırdan fazla memnun kalmayan Yönetimin konuyu önümüzdeki haftada düzenlenecek yönetim kurulu toplantısında gündemine alması ve kesin karar vermesi bekleniyor. Üstelik mali tablonun da belli olmaması nedeniyle şimdilik kaydıyla görüşmeleri askıya alan Yönetim yeni bir yol haritası belirledikten sonra çalışmalarını tamamlayarak, teknik adamı belirleyecek.