Afjet Afyonspor Futbol Okulu Yaz Dönemi çalışmalarına devam ediyor. Afyonsporr tecrübeli Antrenörler yönetiminde geleceğin yıldızlarını Afyonkarahisar ve Türk futboluna kazandırmak için sporcuları bekliyor. Teknik Direktör Soner Ballıppınar, antrenörler Raşit Sert ve Eyüp Göz geleceğin yıldız adaylarını en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyor. Kurulduğu günden beri 85 futbolcusunu profesyonel kulüplerin alt yapılarına gönderen Afjet Afyonspor’da antrenmanlar sabah 11’de başlıyor ve akşam 9’a kadar devam ediyor.

Mor Beyazlı ekipte antrenmanlar yeni spor kompleksinde bulunan yan sahalarda  gerçekleşiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Afyonkarahisar alt liglerinde mücadele edecek. 17-18 yaş grubu futbolcuları ile yeşil zeminde ter dökecek olan mor beyazlılarda öncelikli hedef futbolcu gelişimine katkı sağlamak. Temponun her geçen gün arttığı kulüp parmakla gösterilmeye devam edecek.

“Kaleci yetiştirme merkezi açacağız”

Afjet Afyonspor’un kaleci antrenörü Eyüp Göz, Afyonspor’da bir ilki gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Bundan sonra Afyonspor’da devam edeceğim. Çok inandığım güvendiğim arkadaşlarım var. Tam bir aile ortamı var. Bundan sonra da A takımlarda görev yapmak istemiyorum. Artık altyapıda ki çocuklarla çalışmak istiyorum. Öncelikle Afyonspor’da ki kalecileri değerlendirmek istiyorum.Afyon’da  bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Kaleci geliştirme merkezi açmak istiyorum. Onun içinde en doğru yerin burası olduğunu düşündük. Soner hocalarımızda hiçbir desteğini, eksik etmediler. Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirerek kaleci yetişmeme sıkıntısına son vermek istiyoruz. Son zamanlarda alt yapıdan kaleci çıkmıyor. Her sene dışarılardan kaleci bulmak için uğraşıyoruz. Bundan sonra Afyonspor’a ve diğer takımlara buradan kaleci yetiştirelim. Türkiye’de büyük eksiklik. Kaleci yetişmiyor. “ dedi.