İlk olarak Belediye Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirerek, İlçe merkezinde bulunan sahipsiz sokak hayvanlarına mama bırakan gençler hayvanlarla keyifli zamanlar geçirdi. Çoğu ilde bile bulunmayan Rehabilitasyon Merkezi ilçede olmasının büyük bir avantaj olduğuna değinen Gençlik Meclisi Üyeleri tüm vatandaşları Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmeleri için davet etti.

“MENDERES NEHRİMİZDE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI”

Dinar Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi ziyareti sonrasında gençlik meclisi üyeleri “Her Şey Senin Elinde Nehrini Temiz Tut” sloganı kapsamında Menderes Nehri Projesinin tamamlanan kısmında genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

“GENÇLERİMİZDEN ÇAĞRI”

Menderes Nehrinde gençler tarafından yapılan temizlik çalışması sonrasında Gençlik meclisi üyeleri vatandaşlara nehrimize çöp atmamaları noktasında çağrıda bulunarak, temizlik ekipmanlarının temininde ve ziyaretin gerçekleşmesi başta olmak üzere gençlerimize her zaman destek veren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.