Dev adamlar, rakibini geçeceğine inanıyor.

Erkekler Basketbol Ligi’nde 28’inci hafta Afyon Belediye, Cumartesi günü 16.00’da deplasmanda maçında Astra Group Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Mehmet Kabaran yönetiminde çıktığı ilk maçtan Mağlubiyet ile  ayrılandev adamlar, Sakarya deplasmanında da kazanarak seriyi yakalamayı istiyor. Sakat oyuncusu bulunmayan dev adamlar, salondan mutlu ayrılacağına inanıyor.

MUTLU DÖNECEĞİZ

Afyon Belediyespor Antrenörü Mehmet Kabaran, Astra Group Büyükşehir Belediyespor deplasmanda mağlup edeceklerini söyledi. Antrenör Kabaran, “Hafta boyunca maça iyi hazırlandık. Salondan iyi oynayan ve kazanan taraf olarak ayrılmayı istiyoruz. Oyuncularıma güvenim tam. Sakarya’yı yenerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bunan inancım tam” ifadesini kullandı.

AFYON’A TARAFTAR YASAĞ

 Afyon taraftarı, cumartesi günkü maça alınmayacak

Astra Group Büyükşehir Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi’nde cumartesi günü Afyon Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde Afyon taraftarının Atatürk Spor Salonu’na alınması yasaklandı. Son dönemde Afyon ile yaşanan gerginlik nedeniyle böyle bir karar alındı.