Ulusal internet gazetesi Afyon Anahaber android uygulamasıyla da yayına başladı.Play Store'dan ücretsiz indirebileceğiniz uygulamayla; son dakika gelişmelerine, siyasetten spora, ekonomiden dış politika ve sanata Türkiye ve dünya gündemine ilişkin olarak Anahaber'in bütün haber, yorum, analiz ve videolarına erişebilirsiniz. 

Cep uygulaması, Anahaber'in genel planlamasıyla uyumlu bir şekilde, kullanımda büyük bir kolaylık sağlayan son derece sade bir tasarımla hazırlandı.

Bağımsız yayın politikası, dosyaları, söyleşileri, önde gelen yorumcu ve analistlerden oluşan yazar kadrosuyla Türkiye'nin güvenilen haber mecrası arasında bulunan Anahaber, iPhone uygulamasıyla da çok yakında okurlarının karşısına çıkıyor.

AnaHaber; Yerel, Ulusal ve Dünya'da son dakika haberlerden politikaya, spordan teknoloji haberlerine kadar birçok farklı kategoride bu uygulama ile mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz. Ücretsiz indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız !

Anahaber Android Uygulamasında;

- Anlık bildirim (push) ile son dakika sıcak gelişmelerden anında haberdar olun.

- Görüntü, fotoğraf ve infografikler ile haberleri bir bakışta okuyun

- Haberleri sosyal medya üzerinden paylaşın.

- Spor haberleri, maç sonuçları video ve fotoğraf galerisi

- En son finans haberleri, altın, borsa, anlık döviz bilgileri

- En güncel yazar kadrosu

- En çok bakılan ve izlenen, güncel fotoğraf ve videolar

- Vizyondaki filmler, fragmanlar ve sinema haberleri

Tarafsız bir bakış açısı ile internette binlerce kişiye ulaşan AnaHaber, Android uygulaması ile beraber gündemi cebinize taşıyor!