Sandıklı’ya üç yıldır hizmet aktığını söyleyen Mustafa Çöl, “Bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na ilçemize hizmet ve yatırım yağdırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Bakın Sandıklı bir yıl içinde memba suyu gibi suya kavuşuyor. Akin ve Bekteş’den gelecek su 48 yıllık su ihtiyacımızı karşılayacak. 4 adet dere ıslah çalışması yapacağız. Akdağ cazibe merkezi oluyor. 3 km yürüyüş yolu ile yatırımlar ile cazibe merkezine dönecek. Kaplıcamıza gelen konuklar Akdağ’da güzel vakitler geçirecek” dedi.

“13 sera daha proje aşamasında”

Hüdai Kaplıcası Sanjet ve seracılık çalışmalarını da anlatan Mustafa Çöl, “Allahın nimeti sıcak suyu en iyi şekilde kullanmayı düşünüyoruz. 17 bin konut şu anda Sanjet sayesinde ısınıyor. Biz geldiğimizde 3 milyon 500 bin zarar olan Sanjeti borçtan kurtardık. Şu anda 2 milyon 500 bin lira kar eden işletme haline kavuşturduk. İlçemize doğalgaz geliyor. 1 yıl içinde Kevser Mahallesi,Sazak Kümeleri ve TOKİ Konutlarından başlayıp doğalgaz vereceğiz. Özellikle Organize Sanayimiz doğalgazın gelmesi ile daha canlı hale gelecek. Şu anda 13 seramız var. 13 sera daha proje aşamasında. Burada sıcak suyu zayi etmemek istiyoruz. Bu sebeple 64 milyon bedelli bir proje hazırladık. Sıcak suyu tekrar kullanmak adına depolayacağız. Bu yatırımın 20 milyon lirası hibe oluyor. Katlı otopark Mayıs sonunda bitiyor. Bedesten ise bu yıl içinde hizmete giriyor” şeklinde konuştu.

“Sandıklı’da yüzde 65 evet bekliyorum”

Referandum çalışmalarını da anlatan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Geçtiğimiz Cumartesi Bakanımız Veysel Eroğlu ilçemize teşrif etti. Evet çalışmalarında bulundu. Büyük ilgi gördü. Belediyemiz ve Bakanımızın hizmet ve yatırım çalışmalarını göz önünde tutarak Sandıklı’da yüzde 65 evet bekliyorum. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza da geçen ayki ilimize ziyaretinde teyit ettim. Hizmet ve yatırımlarımız mutlaka karşılık bulacak” dedi.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Çöl, yayın dolayısıyla teşekkür etti. Akar ise Çöl’e başarılar diledi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Gün FM Anı Defterine görüşlerini yazarak imzaladı.

Yayın esnasında Sandıklı İGM Üyesi Mehmet Öztopbaş, Sandıklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Akça ile Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir ve Gün FM Programcısı Ahmet Göker de hazır bulundular.