Afyonspor ve Antalya spor okulları genel koordinatörü Turan Saltuk, çalışmaların sürdüğünü ifade ederek gençler için sporun önemine dikkat çekti. 

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Afyonspor ve Antalya spor okulları genel koordinatörü Turan Saltuk, "3 günde 3 grup halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşen çalışmalarda gençlerimize sporu sevdirip doğru çalışmalarla yollarına devam etmelerini sağlıyoruz. " sözlerini dile getirdi.

Gençleri futbol hayatına kazandırmak için çalışmalarını sürdüren 1967 Afyonspor, bu yıl daha başarılı olmak için çalışmalarına devam ediyor. Antrenmanlarına devam eden Afyonspor ve Antalya spor okulları genel koordinatörü Turan Saltuk, "3 günde 3 grup halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşen çalışmalarda gençlerimize sporu sevdirip doğru çalışmalarla yollarına devam etmelerini sağlıyoruz.. Gençlerimizin futbola olan sevgisi ve müsabakalardaki başarıları için bu çalışmalar oldukça önemli. Spordan uzak kalmamaları ve sürekli formda olup bu yola devam etmeliler." sözlerini dile getirdi. Saltuk "Rekabeti öğretip kazanıp kaybetmeyi ve bunlar karşısında en önemlisinin de futbola karşı olan tutkularının en önemlisi olduğunu öğretiyoruz. Futbola kazandıracağımız gençler için büyük çaba harcarken spor ile kötü alışkanlıklardan da uzak tutmak için gençlerimize özen gösteriyoruz. Sporun hayatlarına sportif başarı, sosyal hayatta artı ve sağlıklı bir gelecek konusunda yansıyacağını da aktararak sporu daha çok sevdirmeye çalışıyoruz" sözlerini dile getirdi. Haftanın 3 günü 3 grup ile çalışmalarına devam eden B1967 Afyonspor yaz antrenmanlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yılı başarılı bir şekilde tamamlayan 1967 Afyonspor başarılı bir dönemi şampiyonluk yemeği ile sonlandırmıştı. Takım, teknik ekip ve takımdan yetişen başarılı sporcularıyla birlikte yenilen yemeği bu yılda gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Saltuk, 87 sporcu ile başarıya koştuklarını vurguladı. Gençlere sporu aşılamanın önemine değinen Saltuk başarılı gençleri yetiştirme görevlerini çok ciddiye aldıklarını ifade etti.