Afyon Haber

Zafer Partisi'nden Köksal'a Sığınmacı desteği

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk'ten Belediye Başkanı Burcu Köksal'a sığınmacılar konusunda tam destek geldi.

Abone Ol

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk, sığınmacılar konusunda eleştiri oklarının hedefi olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a destek mesajı yayımlayarak ülkemizdeki bazı salgın hastalıkların yeniden başlamasını ve bazı toplumsal yozlaşmaları sığınmacılara bağladı. 

Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Seçim döneminde Burcu Köksal hanımefendinin gerek sığınmacılarla ilgili gerek Dem ve HÜDA-PAR ile ilgili yaptığı açıklamalar karşısında kendisine tam destek verdiğimizi açıklamıştık. Şuanda görüyoruz ki Türklük ve milliyetçilik şuurunu kaybeden bir güruh ensar muhacir diyerek Belediye Başkanı Burcu Hanıma saldırıyor, suç duyurusunda bulunuyor. Mecliste provokatif konuşmaları yapılıyor. 


Sığınmacı konusunda tehlikeyi son nefesimize kadar paylaşacağız. Kültürümüze , bilimimize , ilimimize,  o kadar uzaklar ki genel olarak demografik yapının bozulma tehlikesi var demiyorum. BOZULUYOR!!!
Ülkemizde 50 yıllık aşı programları ile (ari) yani arınmış , temiz hale geldiğimiz hastalıklar vardı. Şimdi tekrardan ülkemizde çocuklarımızda su çiçeği, kabakulak kızamık gibi hastalıkların görüldüğünü bunun nedeninin de farklı bölgelerden gelen sığınmacılardan kaynaklı olduğunu ileten hekim hocalarımız var. 

Doğurma oranları 5-5.5 ortalamada Türk kadınının doğurma oranı ise 1.3-1.5 uzun süreçte nüfusumuzu tehdit edecek vaziyet olacaktır. 

Bu tehlikeleri Burcu Köksal Başkanımıza her fırsatta  ilettik. Kendisi de çok net şekilde bu tehlikelerin farkinda , evet misafirlik fazla uzadı.

Peygamber efendimizin hadisi şerifini paylaşalım;

 "Uzayan misafirlik, ev sahibine zulüm olur." 


Burcu hanımın uygulamaya soktuğu değişikliklerle, Afyonkarahisar halkına karşı pozitif bir ayrımcılık yaptığı için ve bundan sonra da bu tarzda Afyon'lu Türk vatandaşlar için yapacağı pozitif destekler için kendisine il başkanlığı olarak teşekkür ederiz. 

Bu konularda yanlız olmadığını ve hiç bir zamanda yanlız bırakmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." 

Abone Ol