Anneler gününde Gazze’de her geçen gün annesini toprağa vererek yetim kalan çocuklar ve kundaktaki yavrularını İsrail zulmüne kurban veren annelere dikkat çeken Yurdunuseven, “Anneler Günü’nü kutladığımız şu günlerde zulüm ne anne nede çocuk çoluk demeden devam ediyor. Her gün onlarca yavru annesiz, onlarca anne de evlatsız kalıyor. İsrail zulmü dünyanın gözü önünde devam ederken buruk bir Anneler Günü yaşıyoruz. Annelerimizin mutluluğuna ortak olmamız gereken bir günde Müslüman annelerin acısına ortak oluyoruz. Artık tepkimizi en sert bir şekilde ortaya koyarak bu zulme dur demenin vakti geldi ve geçiyor” diye konuştu. 

“Şehit annelerimizin başımızın üstünde yeri var”
Mesajında şehit annelerini de unutmayan Yurdunuseven, “Devletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizin vefakar annelerinin de bu özel günde ellerinden öpüyorum. Onlar bizlere ölümsüz kahramanlarımızın emaneti ve emanetlerinin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük

“Anne sevgisi sevgilerin en kıymetlisi”
Anne sevgisinin, sevgilerin en büyüğü ve kıymetlisi olduğuna dikkat çeken Yurdunuseven, “Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ sözünü dile getirmiştir. Türkiye’nin en akil yürekleri olan annelerimiz, bütün sorunlarımızın çözümünde de en büyük teminatımız ve anahtarımızdır. İnanıyorum ki, Türkiye’nin kardeşlik yolunda ilerlemesi, en çok annelerimizi mutlu etmekte ve en çok onları heyecanlandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.