YOLCU OTOBÜSÜ BARİYERLERE ÇARPIP DEVRİLDİ

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunun 36'ncı kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul-Kuşadası seferini yapan ve M.E.G. yönetimindeki yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

31 KİŞİ YARALANDI

İlk belirlemelere göre kazada 31 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kütahya ve çevre illerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

Fenomen Fatma Soydaş Neden GözaltınaAlındı? Fatma Soydaş'ın Hesaplarına Erişim Engeli Getirildi
Fenomen Fatma Soydaş Neden GözaltınaAlındı? Fatma Soydaş'ın Hesaplarına Erişim Engeli Getirildi
İçeriği Görüntüle

AFYONKARAHİSAR İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunun Afyonkarahisar yönü bir süre trafiğe kapatıldı. Ekipler, otobüsün kaldırılması ve yolun yeniden ulaşıma açılması için bölgede çalışmalarını sürdürürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Muhabir: Semih Dilbaz