Yeniden Refah Partisi tarafından bugün saat 10:00’da 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı sebebiyle Double Tree By Hilton otelde düzenlenen ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltıda İl Başkanı Fehmi Güray Çakır basının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Konuşmasına basın mensuplarına seslenerek başlayan Çakır; “Afyonkarahisarımızın Kıymetli Basın Mensupları; Zaman kavramı gözetmeden büyük bir özveriyle yapmış olduğunuz çalışmalar ile gerek yerelde gerekse ulusalda bizlerin sesine her zaman ses oldunuz. Cumhuriyet tarihi boyunca bilgiyi en doğru, en hızlı ve en objektif şekilde kamuoyuna ulaştırma vazifesinden dolayı sizlere müteşekkir olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
“YAPTIĞINIZ İŞ, YAZDIĞINIZ HER KELİME İNANIN ÇOK DEĞERLİ”
Sözlerine devam eden Başkan Çakır; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı sizlerin olası program yoğunluğunuzdan dolayı erken kutlamak istedik. Herhalde ilk kutlayan siyasi parti de biz olduk desek yanlış bir cümle kurmuş olmayız. Yaptığınız iş, yazdığınız her kelime inanın çok değerli. Kamuoyunun doğru yönlendirilmesi ve gerçeğe ulaşması için yaptığınız fedakarlıkları elbette bir iki özel güne sığdırmamız mümkün değil. Bu vesileyle her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen sizlerin Basın bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
ÇAKIR, GAZETECİ HASAN TAHSİN’İ YAD ETTİ
Konuşmasını sonlandırmadan önce Gazeteci Hasan Tahsin’e de değinen Başkan Fehmi Güray Çakır; “İzmir’de ilk kurşunu atan Gazeteci Hasan Tahsin başta olmak üzere ahirete intikal eden gazetecilere Allah’tan rahmet geride hala sahada olan siz değerli basın mensuplarımıza da kolaylıklar dilerim. Programımıza katıldığınız için hepinize şahsınızda teşekkürü bir borç bilirim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

>>MEVLÜT TINAS