Ziyaret sırasında, İYİ Parti temsilcileri ve Alper Yağcı, sağlık sektörüne ilişkin projelerini ve önerilerini aktarmak üzere Dr. Korkmaz'la bir araya geldi. Alper Yağcı, sağlık sektöründe gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmaları değerlendirme ve destek almak amacıyla yapılan bu görüşmede, İl Sağlık Müdürü Korkmaz'ın yakın ilgisi ve yapıcı tutumundan memnuniyet duyduklarını vurguladı.
Yağcı, İl Sağlık Müdürü Korkmaz'a teşekkür ederek, "Teşkilat mensuplarımızla birlikte Sağlık İl Müdürümüz Dr. Serhat Korkmaz'ı ziyaret ederek sağlık alanındaki projelerimizi paylaşma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. Kendisine nazik karşılaması için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Yağcı'dan İl Sağlık Müdürü Korkmaz'a Ziyaret
İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Afyon'da 27 Yaşındaki Ahmet Keser Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da Feci Kazanın Detayları Ortaya Çıktı
Didem Yalınay Kimdir, Neden Öldü? Dijital Sanatın Öncü İsmi Didem Yalınay Hayatını Kaybetti!
Afyonkarahisar’da Feci Kaza: Sahipata PTT Önünde Motosikletli Genç Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA | Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan CHP’den İstifa Etti
Afyonkarahisar'da şifa arayanlar o köye akın ediyor


