Etkinlikte, Gastronomi Bölümü öğrencileriyle birlikte Vali Yiğitbaşı'da bükme yaptı. Elleriyle hamura şekil veren Yiğitbaşı'nın hazırladığı geleneksel lezzetler, vişne hoşafı ile birlikte katılımcılara ikram edildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte Yiğitbaşı, geleneksel mutfak kültürünün yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Etkinliğe ayrıca; Vali Yardımcısı Ali Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Peker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın, Gastronomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı ve çok sayıda akademisyen katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Programda, geleneksel Türk mutfağının tanıtımının yanı sıra, kültürel mirasın korunması ve genç kuşaklara aktarılmasının önemi dile getirildi. Katılımcılar, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tür organizasyonların gelenekselleşmesinin faydalarına dikkat çekti.

Afyonkarahisar’da şehitler dualarla anıldı
Afyonkarahisar’da şehitler dualarla anıldı
İçeriği Görüntüle