Afyonkarahisar Valisi Doç.De.Kübra Güran Yiğitbaşı 2022 yılının son halk gününde vatandaşlar ile bir araya geldi. Halk gününe ilgi yoğun oldu.

Vali Yiğitbaşı, uzun bir aranın ardından vatandaşlarla bir araya gelirken kısa bir açıklama yaptı. Vali Yiğitbaşı konuşmasında;
      “Değerli vatandaşlarımız belirli bir aradan sonra yeniden birlikteyiz. Bu yılki halk günü toplantımız sağlık sebeplerimden ötürü biraz gecikti. Bu yılın son halk günü olması sebebiyle sizide çok bekletmemek adına arkadaşlarımız daha önce sizlerden bilgi aldılar.  İlgili müdürlerle görüşeceksiniz. Hepinizle tek tek görüşüp sorunların çözümüne hep birlikte el vereceğiz. İnşallah senenin son halk gününüde gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah hepinizin yüzü gülerek buradan çıkacaksınız. 

photo1671193648 (1)

Farklı şehirlerden taleplerin oldupunu söyleyeğen Vali Yiğitbaşı;
      “Vatandaşımızın teveccühü için ayrıca teşekkür ediyorum. Farklı şehirlerden vatandaş talepleri geliyor. Aslen bu şehirde yaşamamalarına rağmen size ulaşmak sizin çözüm bulacağınızı düşündüğüm için buraya yazmak istedim diyenler oluyor. İlgili müdürlerimiz vatandaşımızın bulunduğu şehirdeki ilgili müdürlerle iletme yoluyla işlerini takip ediyor ve çözmeye çalışıyoruz. Bugün burada olmasak bile “Açık Kapı” vasıtasıyla sizlerle hep irtibattayız. Bize ulaşmanızın imkanını sürekli sağlıyoruz. İnşallah sorunları elbirliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Tekrar toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Yiğitbaşı’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.