Dervişpaşa, Dumlupınar, Yeşilyol ve Ordu Bulvarında eskiyen kaldırımlar granüllü taşlar ile döşeniyor.

Afyonkarahisar Belediyesi şehir genelinde başlattığı çalışmalar ile eskiyen ve yıpranan kaldırımları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler eş zamanlı olarak mahallelerde ve ihtiyaç duyulan caddelerde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile ekipler oluşan bozulma ve ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek, vatandaşların yol ve kaldırımları rahat kullanabilmeleri için başlayan çalışmalar ile birçok mahallede yenileme yapılıyor.

BAŞKAN ZEYBEK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ekipler son olarak Dervişpaşa, Dumlupınar, Yeşilyol ve Ordu Bulvarında çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde eskiyen kaldırım taşları sökülerek yerine granüllü taşlar döşeniyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te üst yapı seferberliği kapsamında başlayan kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Dervişpaşa, Dumlupınar, Yeşilyol ve Ordu Bulvarında ekiplere kolaylıklar dileyerek çalışmaları denetledi.

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak çalışmalarımız sezon boyunca aralıksız bir şekilde sürecek. Bu kapsamda ekiplerimiz eş zamanlı olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız daha yaşanabilir bir Afyon. Üst yapı seferberliğimiz devam edecek. Aynı şekilde asfalt çalışmalarımızda ihtiyaç duyulan yollar ve ana arterlerde yapılıyor. Mahallelerimize gelerek incelemelerde bulunup yapılan işlemleri yerinde kontrol ediyoruz. Kolaylıklar diliyorum çalışan kardeşlerimize” dedi.

>>İZZET IŞIK