Uluçay’dan Hastane Sözü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın da katılımıyla proje sunum toplantısı gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip olan Kanlıca, Ataköy, Esentepe, Mareşal Fevzi Çakmak, Gazi, Ali İhsan Paşa, Fatih, İstiklal Mahallelerine hastane sözü verdi.

Afyon'da 19 Mayıs Coşkusu Başladı Afyon'da 19 Mayıs Coşkusu Başladı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kanlıca Mahallesi’ne hastane müjdesi verdi. Uluçay’ın proje sunum toplantısında açıkladığı müjde ile birlikte bir çok vatandaş uzak mahallelerden Uydukent’te bulunan Devlet Hastanesi’ne gitmek zorunda kalmayacak.

Başkan Adayı Uluçay; Afyonkarahisar’ın doğu bölgelerinde Kanlıca, Ataköy, Esentepe, Mareşal Fevzi Çakmak, Gazi, Ali İhsan Paşa, Fatih, İstiklal Mahallelerine ve çevresine hizmet verecek tam donanımlı 150 yataklı hastane projesi ile Afyonkarahisar’ın sağlık altyapısını güçlendirerek bölgede yaşayan vatandaşlara hızlı, etkili ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade etti.