AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, parti binasında yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’da demokrasi şöleni olduğu için teşekkür ederek, “Afyonkarahisar’da yüzde 90 katılımla şu anda bu şekilde görüyoruz. Gerçekten Afyonkarahisar’daki vatandaşlarımız sandığına sahip çıktılar. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhur İttifakına sahip çıktılar. Buda bizi ziyadesi ile memnun ediyor. En güzeli tabi ki bir demokrasi şöleni içerisinde ufak problemler dışında bir problem yaşanmadı ve inşallah en kısa süre içerisinde Afyonkarahisar’da ve hükümetimizin kurulması ile birlikte Cumhurbaşkanımızın tekrar makamına oturması ile birlikte hizmetler, projeler hızlı bir şekilde gelişecek devam edecek. Biz her zaman birlik beraberlikten yanayız ve tüm seçmenlerimize tercihlerinden dolayı ve tercihlerini istediği partiye kullandıkları dolayı hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.”

“HEDEFİMİZ EN AZ 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAKTI”
Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin Afyonkarahisar’da 3 milletvekili sayısını koruduğunu ifade eden İl Başkanı Uluçay, “Hedefimiz en az 4 milletvekili çıkarmaktı. Bu sonuçlar açıklanınca neticelenir ama tamda geçen seçimlerde olduğu gibi 4’ü çıkaramayacak gibi gözüküyor. Ama bizim AK Parti olarak 3 ancak Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte 4 Milletvekili sayısı oluyor. Biz Cumhur İttifakı olarak 6‘da 4’ü başarmış oluyoruz. Buda büyük bir başarıdır.”

“SAHİP ÇIKIYORLAR VE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYORLAR”
Afyonkarahisar’ın İlçelerinde Adayları olanlar ve olmayanları olduğunu hatırlatan Başkan Uluçay, “Gerçekten Afyonkarahisar’ın İlçeleri, beldeleri, köyleri bize her zaman sahip çıkıyorlar ve üzerine düşeni yapıyorlar. Buda Milletvekili dağılımlarına göre sayımızı korumak ve Cumhurbaşkanımıza yüksek oy oranı ile sahip çıkmak bunu da Cumhur İttifakı olarak başardığımızı düşünüyorum. Ben buradan tüm Cumhur İttifakı İl Başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlarda gece gündüz gayret ettiler. Birlik beraberlik içerisinde seçim atlattık. Rabbin inşallah nice hizmetleri yapmayı nasip etsin. dedi.