Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 19–25 Ocak haftasında yapılacak kura çekimlerinin takvimini kamuoyuyla paylaştı.
Açıklanan programa göre Manisa’da 7 bin 459 konut için kura çekilişi 23 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek. Kura sonucunda hak sahipleri belirlenecek ve binlerce aile ev hayaline bir adım daha yaklaşacak.
Bakan Kurum, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında bu hafta 9 ilde toplam 45 bin 909 konutun hak sahiplerinin belirleneceğini ifade ederek, projenin dar ve orta gelirli vatandaşlar için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Yüzyılın Konut Projesi Kura Takvimi
19 Ocak: Şanlıurfa – 13.790 konut
21 Ocak: Trabzon – 3.734 konut, Tokat – 3.392 konut
22 Ocak: Amasya – 2.601 konut
23 Ocak: Manisa – 7.459 konut
24 Ocak: Aydın – 6.973 konut
25 Ocak: Giresun – 1.676 konut
Manisa’daki TOKİ başvuru sahipleri, kura çekilişini büyük bir heyecanla beklerken, sonuçların ardından süreçle ilgili detayların açıklanması bekleniyor.
#toki #tokikuralarınezaman





