Kazanan Gölcük SK!

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2022-2023 Cemil Can Sezonu final karşılaşması Afyon Zafer Stadyumu’nda gerçekleşti. Protokolde yerini alan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu müsabakayı yakından takip etti.

Final karşılaşmasında mücadele eden Gölcük İşitme Engelliler SK ve İstanbul Sessizler SK birincilik için ter döktü.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Cemil Can ve Ailesi Unutulmadı

Devre arasında gerçekleşen törende 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Cemil Can, eşi ve çocuğu unutulmadı. Sezona ismini veren Cemil Can’ın ailesi müsabakanın oynanacağı Zafer Stadyumu’na davet edilirken Can’ın annesine plaket Vali Yardımcısı Mehmet Keklik tarafından verildi.

Mücadelenin İkinci Yarısı Nefes Kesti

İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısı nefes kesti. 6 gölün atıldığı ikinci yarıda taraflar birbirlerine karşı üstünlüğü sağlayamazken maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda 7-4 üstün gelen taraf Gölcük İşitme Engelliler SK oldu.

Finalde zafere ulaşan Gölcük İşitme Engelliler SK kupasını Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın ellerinden alırken Yiğitbaşı, sporun şehri olan Afyonkarahisar’da spora dair çok daha fazla organizasyon olacağını ve spor klüplerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Finalde ikinciliğe ulaşan İstanbul Sessizler SK kupasını Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’in, üçüncü olan İstanbul Avcılar Sessizler SK ise Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun ellerinden aldı.