Şuhut’ta 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa süre kala okul güvenliğine yönelik hazırlıklar değerlendirildi. Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Afyon Ana Haber 301-1

OKULLARIN FİZİKİ İHTİYAÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda okulların fiziki ihtiyaçları ele alınırken eğitim ortamlarının daha güvenli hale getirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi. Okul çevrelerinde alınması gereken güvenlik tedbirleri de toplantının gündeminde yer aldı.

Kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, okul müdürlerinin görüş ve talepleri de dinlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi Kamuoyunu Acil Koduyla Uyardı! Sakın Bu e-Postaları Açmayın
Afyonkarahisar Belediyesi Kamuoyunu Acil Koduyla Uyardı! Sakın Bu e-Postaları Açmayın
İçeriği Görüntüle

ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz şekilde başlaması ve öğrencilerin güvenli, sağlıklı ve huzurlu ortamlarda eğitim alabilmesi amacıyla çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Muhabir: Raike Koçak