ŞUBAT AYININ EN SOĞUK, EN KARA GÜNÜ”

28 Şubat darbesinin 27. yılı nedeniyle AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan bir açıklama yaptı. Arslan açıklamasında 28 Şubat’ın, Şubat ayının en soğuk ve en kara günü olduğunu söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, 28 Şubat darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 28 Şubat’ın bir demokrasi ayıbı olduğunu söyledi.

Şehir dışından getirdiği uyuşturucuyu satamadan yakalandı Şehir dışından getirdiği uyuşturucuyu satamadan yakalandı

Arslan yaptığı konuşmada, 28 Şubat’ın Şubat ayının en kara günü ve en soğuk günü olduğunu kaydederek şöyle dedi; 28 Şubat bundan yaklaşık 27 yıl önce 1997 yılının 28 Şubat tarihinde maalesef demokrasi tarihine kara harflerle yazılmış bir gün yaşadık. Bir sürede  baskı ve zulüm rejimi ile idare edildik. Bin yılı aşkın sürecek denilen 28 Şubat tarihi 22 yılda AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından sonra 22 yıldır iktidarlığımız sürecince hem özgürlükten yana hem barıştan yana hem de hürriyetlerden yana olduk. Bugüne kadar da başörtülü kardeşlerimiz istedikleri yerlerde istedikleri okullarda baş örtüleriyle birlikte okuyabiliyorlar. Yanında örtülü olmayan kardeşlerimizle de kardeşçe eğitim hayatını sürdürüp geçinebiliyorlar. Buradan gördüğümüz tek şey; “Demek ki ortada bir şey yokmuş” oluyor. Darbeci zihniyet her daim problem üretmeye ve problemler çıkarmaya gayret etmiştir. Kamuda ve özel sektörde bugüne ne bir kavga var ne de bir tartışma. Bu zalim zihniyet insanımızın kendi hassasiyetlerini yaşamasına engel oldular. En temel ihtiyaçlara engel olmak insan haklarının en büyük ihlalidir. Her zaman insanların kendi fikir ve hürriyetini kullanmaları kanaatindeyim. Bundan dolayıdır ki her yerde dilimiz döndüğünce yaşadığımız tüm olayları öğrenciye, çocuğa, gence ve kadına aktarıyoruz. Bunları unutmayalım unutturmayalım” diye konuştu.