Sevilen Müdür Afyon'a Veda Ediyor

Afyonkarahisar'dan Bursa'ya tayini çıkan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na veda ziyareti gerçekleştirdi. 

Afyonkarahisar'da uzun yıllardır görev yapan AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, Bursa'ya atandı. Buldan'ı makamında kabul eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi. Ayrıca Vali Yiğitbaşı, Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne atanan Buldan'a teşekkür ederek, Afyonkarahisar'daki hizmetlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Taytak’tan Kaymakam Arıkan’a ziyaret Taytak’tan Kaymakam Arıkan’a ziyaret

Mehmet Buldan kimdir?

1972 yılında Afyonkarahisar’da doğdu.  

Atatürk Üniversitesi “İş Sağlığı ve Güvenliği” bölümünde ön lisans, Anadolu Üniversitesi “Yönetim ve Organizasyon” bölümünde ön lisans, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi “İşletme” bölümünde lisans, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğünde 1996 yılında memuriyete başladı. 1999 yılında Bolvadin Belediyesine, 2004 yılında ise Afyonkarahisar Valiliği İl Sivil Savunma Müdürlüğüne  naklen atandı. 

İçişleri Bakanlığının 2007 yılında açmış olduğu görevde yükselme sınavı sonucu; İlçe Sivil Savunma Müdürü oldu. Bolvadin ve Sandıklı İlçelerinde Sivil Savunma Müdürü olarak görev yaptı.  

5902 sayılı yasa ile kurulan Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne 15.11.2009 tarihinde kurucu müdür olarak atandı. Halen Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapmaktadır.  

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi (DUAM) Danışma Kurulu Üyesidir.


Mehmet BULDAN, evli ve iki çocuk babasıdır.