Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, trafikte yaşanan gerginlik sonrasında bir servis şoförünün, tartıştığı otomobilin üzerine aracını sürmesi sonucu adeta facianın eşiğinden dönüldü. Muhtemel bir zincirleme kazanın kıl payı atlatıldığı o tehlikeli anlar, arkadaki bir aracın amatör kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yeşil Işık Yanar Yanmaz Üzerine Kırdı
Olay, dün öğleden sonra Odunpazarı ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi Mustafa Özel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan 41 AHC 831 plakalı otomobil ile 26 S 0337 plakalı işçi/öğrenci servis aracı arasında trafik anlaşmazlığı yüzünden bir çekişme yaşandı.
Bulvar üzerindeki trafik ışıklarında yan yana bekleyen araçlardan servis şoförü, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte akılalmaz bir hamle yaptı. Hırsını alamayan şoför, devasa servis aracını aniden yanındaki otomobilin üzerine doğru sürdü.
Büyük Panik Yaşandı, Diğer Sürücüler Tepki Gösterdi
Servis minibüsünün sıkıştırmasıyla neye uğradığını şaşıran 41 AHC 831 plakalı otomobildeki sürücü ve yolcular büyük panik ve korku yaşadı. Şans eseri sürücünün soğukkanlı hamlesiyle muhtemel bir zincirleme kaza ucuz atlatıldı.
Çevredeki diğer sürücüler korna basarak servis şoförünün bu tehlikeli hamlesine sert tepki gösterdi. Ancak maganda ruhlu servis şoförü, yükselen tepkilere hiç aldırış etmeden yoluna hızla devam ederek gözden kayboldu.
O Anlar Amatör Kamerada
Trafikte seyreden başka bir vatandaş ise yaşanan bu tehlikeli inatlaşmayı ve servis aracının otomobili ezmeye çalıştığı anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından vatandaşlar, yolcuların canını emanet ettiği servis şoförüne büyük tepki göstererek yetkililerin harekete geçmesini istedi.
Emniyet ekiplerinin, plaka bilgilerinden yola çıkarak trafiği tehlikeye düşüren servis şoförü hakkında yasal işlem başlatması bekleniyor.





