Sandıklılı Okul Müdürü Altaş’a ‘Yılın En Prestijli’ okul müdürü ödülü

Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği tarafından her yıl düzenlenen Yılın Enleri Ödül Töreninde Afyonkarahisar Maver Kemal Arsoy Okul Müdürü Nuri Altaş, ‘Yılın En Prestijli Okul Müdürü’ ödülüne layık görüldü. 

Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük


Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği tarafından her yıl düzenlenen Yılın Enleri Ödül Törenin dün yoğun katlım ile gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törenin açılış konuşmasını Medya Birliği Başkanı İsmail Ögeday yaptı. Başkan Ögeday, tüm davetlilere teşekkür etti. Ardından ödül törenine geçildi. Yoğun katılım ile geçen gecede Maver Kemal Arsoy Okul Müdürü Nuri Altaş ‘Yılın En Prestijli Okul Müdürü’ ödülüne layık görüldü. Müdür Altaş, ödülünü AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in elinden aldı. 50 başarılı insanın ödül aldığı gecenin sonunda sanatçı Gülden Karaböcek de sahne alırken davetliler gece boyu hoş vakit geçirdi.