Bir kafede düzenlenen buluşmaya çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda ilk buluşmayı Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş yaptı. Karataş, Saadet Partisi’nin Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Karataş konuşmasına şöyle devam etti; "Genel seçimlerden sonra yerel seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süre zarfında genel merkezimizin faaliyetlerini de sahada uyguluyoruz. Yerel seçimlere hem Afyonkarahisar’da hem de Türkiye’de ciddi anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saadet Partisi olarak 10 milletvekilimiz var ama mecliste grubumuz 20 milletvekilidir. Saadet Partisi adı ile kurulan meclis grubu vatandaşlarımızın sorunlarını mecliste çok ciddi anlamda dile getiriyor.”

Halkınızın tercihlerini yaşıyoruz

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mesut Doğan ise, 3.5 ay önce tarihi bir seçim yaşadıklarını söyledi. Doğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bir buçuk ay Meclis çalışması yaptık, sonra meclis tatile girdi. Meclisimiz yakın zamanda açılacak, çalışmalarımıza başlayacağız. Bugün ilk ziyaretimizi Afyonkarahisar’a yapıyoruz. Gerçekten öyle bir seçim yaşadık ki, üzerine çok şey konuşulacak, yazılacak. Sonuçta hayat tercihlerden ibarettir. Halkımızın tercihlerini yaşıyoruz. İnsanımız gerçekten ciddi manada bunaldı. 6 siyasi parti bir araya geldi ve bu insanlara alternatif olmaya çalıştı. Bizim açımızdan çok önemli olan bir hususta şu. Siyasette kutuplaşmanın olduğu şüphesiz. Kendini sağcı ve solcu diye tanımlayan 6 parti bu ülke nefes alsın diye bir araya geldi. Fakat halkınızın tercihini yaşıyoruz.”

Seçimin sıcaklığı geçmeden zamlarla karşı karşıya kaldık

Genel seçimlerin sıcaklığı geçmeden vatandaşların zamlarla karşı karşı kaldığını kaydeden Doğan: “Halkımız seçimin sıcaklığı geçmeden zamlarla karşı karşıya kaldı. Seçim bitikten sonra bu ülkede ne konuşuldu. Tek konu ekonomi, geçim sıkıntısı ve faturalar. Coğrafya, tarihi ve yer altı zenginleri olarak önemli bir ülkemiz ama zamlarla karşı karşıya kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Ülkeye zararı olan her şeyin karşısındayız

Öte yandan Doğan, bu ülkeye faydası olan her şeyi desteklediklerini ve alkışladıklarını kaydederek, zararı olan her şeyin de karşısında olduklarına dikkat çekti. >> MEVLÜT TINAS