Beykoz Riva’da bulunan Riva Konakları’nda sabah saat 07.00 sıralarında, tescilli güzel ve oyuncu Aslıhan Karalar’ın ikamet ettiği villanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm çatıyı kaplarken, yoğun duman altındaki evden güçlükle tahliye edilen ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’e füzeyi kim attı, hangi ülke attı? Gaziantep’teki füzeyi İran mı attı, NATO mu düşürdü?
Gaziantep’e füzeyi kim attı, hangi ülke attı? Gaziantep’teki füzeyi İran mı attı, NATO mu düşürdü?
İçeriği Görüntüle

Sabah Uykusunda Yangına Yakalandı

Olayın gelişimine dair edinilen bilgilere göre; yangın sabahın erken saatlerinde, saat 07.00 sularında başladı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yoğun dumanın sardığı evden kendi imkanlarıyla ve ekiplerin yardımıyla çıkan Aslıhan Karalar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye sevk edildi.

Sağlık Durumu ve Maddi Hasar

Yangın söndürme çalışmalarının ardından villanın çatı katının tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü:

  • Sağlık Durumu: Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun hayati tehlikesinin bulunmadığı, sadece dumandan etkilendiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

  • İnceleme: Polis ve itfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağı mı yoksa başka bir nedenden mi çıktığını belirlemek üzere geniş çaplı inceleme başlattı.

  • Havadan Görüntülendi: Yangının ardından villada oluşan tahribat, dron kameraları tarafından havadan saniye saniye kaydedildi.

Muhabir: Fahriye Çıracı