Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi teknik yapılanma çalışmaları sürerken, Önder Özen ismi yeniden gündeme geldi. A Spor’da yer alan iddiaya göre siyah-beyazlı yönetimin, daha önce kulüpte sportif direktörlük görevinde bulunan Önder Özen ile anlaşma sağladığı öne sürüldü. Gelişmenin ardından taraftarlar, Önder Özen’in Beşiktaş’ta teknik direktör olup olmayacağını araştırmaya başladı.
ÖNDER ÖZEN BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ MÜ OLDU?
Önder Özen’in Beşiktaş teknik direktörü olduğu yönünde kulüpten yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Gündeme gelen iddialarda, siyah-beyazlı kulübün Önder Özen ile yeniden çalışma kararı aldığı ifade edildi.
Ancak ortaya atılan bilgilerde Özen’in teknik direktör mü yoksa farklı bir görev için mi düşünüldüğüne dair net bir detay paylaşılmadı. Bu nedenle Beşiktaş’taki görev tanımının resmi açıklamayla netleşmesi bekleniyor.
BEŞİKTAŞ İLE ÖNDER ÖZEN ANLAŞTI MI?
A Spor’un haberine göre Beşiktaş yönetimi ile Önder Özen arasında görüşmeler gerçekleştirildi ve tarafların anlaşma sağladığı iddia edildi.
Siyah-beyazlı kulüpte daha önce görev yapan deneyimli futbol adamının yeniden kulüp bünyesine katılabileceği konuşulurken, resmi açıklamanın yapılmaması nedeniyle süreç henüz kesinlik kazanmadı.
Beşiktaş yönetiminin yeni sezon yapılanması kapsamında farklı görevler için çalışmalar yürüttüğü belirtiliyor.
ÖNDER ÖZEN BEŞİKTAŞ’A İKİNCİ KEZ Mİ DÖNÜYOR?
Önder Özen daha önce Fikret Orman döneminde Beşiktaş’ta sportif direktörlük görevinde bulunmuştu. 2013-2014 sezonunda siyah-beyazlı kulüpte görev alan Özen’in yeniden kulübe dönebileceği iddiası taraftarların gündeminde yer aldı.
Beşiktaş camiasında yaşanan gelişmeler sonrası kulübün sportif yapılanmasında nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu.
ÖNDER ÖZEN’DEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI GELDİ Mİ?
Önder Özen, Vole YouTube kanalında yaptığı açıklamada Beşiktaş’tan telefon aldığını doğruladı. Açıklamasında, “Beşiktaş’tan dün akşam saatlerinde bir telefon geldi. Bekleyip göreceğiz. Hayat ne gösterir bilemeyiz. Konuşulur, bir karar çıkar.” ifadelerini kullandı.
Deneyimli futbol adamının açıklamaları sonrası Beşiktaş iddiaları sosyal medyada daha geniş şekilde gündeme taşındı.
“ASLOLAN BEŞİKTAŞ’TIR” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
Önder Özen açıklamalarında Beşiktaş’a yönelik duygusal bağını da dile getirdi. Özen, “Aslolan kulüplerdir, şahıslar değil. Özellikle Beşiktaş söz konusu olduğunda benim duygularım yüksektir. Saygım ve minnettarlığım da yüksektir.” ifadelerini kullandı.
Bu açıklamalar sonrası taraftarlar, Önder Özen’in kulüpte yeniden görev alıp almayacağını tartışmaya başladı.
BEŞİKTAŞ’TA YENİ YAPILANMA SÜRECİ NASIL İLERLİYOR?
Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde teknik kadro ve sportif yapılanma konusunda kapsamlı çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Kulüpte hem teknik direktör hem de yönetim yapılanmasına ilişkin farklı isimlerin gündeme geldiği ifade ediliyor.
Siyah-beyazlı camiada yeni dönemde nasıl bir organizasyon kurulacağı ve Önder Özen’in süreçte hangi pozisyonda değerlendirileceği merakla takip ediliyor.




